Disclaimer

Vakantie Portaal biedt bezoekers van de site de mogelijkheid op eenvoudige wijze de door hen gewenste informatie over reizen en andere vakantie gerelateerde aanbiedingen van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden aanbiedingen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende reisorganisatie.

De inhoud van de door Vakantie Portaal gepubliceerde content is afkomstig van derden. Vakantie Portaal is derhalve niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Vakantie Portaal doen dat geheel op eigen risico. Vakantie Portaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onstane schade ontstaan door gebruik te maken van deze website.

De afhandeling van via Vakantie Portaal gevonden aanbiedingen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van ons contactformulier op de “Contact” pagina.